Algemene voorwaarden Festival van Talent

Het Festival van Talent is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieus evenement met ruim 50 aanbieders en zo’n 1000 bezoekers.

Deze groei betekent ook dat we zaken strakker in banen moeten gaan leiden en de feedback van aanbieders, bezoekers en vrijwilligers hierin serieus meenemen.

Geen snoep op stands of in lokalen
Ouders hebben in het verleden de klacht bij ons neergelegd dat op veel tafels iets te snoepen was, paaseitjes, drop, snoepjes. Het is veel fijner als je mensen naar je stand ‘lokt’ met je inhoud dan met snoep, dus dit jaar willen wij bij niemand snoep in de stand of in het lokaal zien. Als je iets wilt aanbieden doe dan iets gezonds.

Geen eigen tafels
We hebben afgelopen jaren allerlei stands en zelfs behangtafels naar binnen gedragen zien worden. Dit staan wij niet meer toe. Er zijn grote of kleine stands te huur. In een grote stand kan je een grote rolbanner kwijt en een kast. Dus heb je niet genoeg aan 180×80, neem dan een grote stand in de aula. Ook daar geen eigen tafels dit jaar. Heb je nog meer ruimte nodig, neem dan een inlooplokaal. Daar mag je alle tafels gebruiken, eigen tafels erbij zetten, decoratie ophangen en neerzetten, een jungle bouwen… Wat jij wilt.

Annuleringsregeling
Voor situaties die niemand wil maar die helaas toch ieder jaar voorkomen hebben wij een annuleringsregeling opgesteld:

  • Tot 2 maanden voor het Festival (dus tot en met 28 januari) krijg je het gehele, betaalde bedrag retour.
  • Van 2 tot 1 maand voor het Festival (29 januari tot en met 28 februari) krijg je 50% van het bedrag plus eventuele lunchkosten retour.
  • Vanaf 29 februari krijg je niets teruggestort.

Aansprakelijkheid
We zijn te gast in een middelbare school. Iedereen doet vreselijk zijn best om te zorgen dat alles in orde is. Toch kan het zijn dat een beamer kapot is, het zonnescherm niet naar beneden kan of …  . Wij zullen ons uiterste best doen om samen met de directie en de conciërges alle problemen op te lossen, maar kunnen niet toveren. We hopen deze dag alles in samenwerking en overleg op te lossen.