Ontdek je sensitiviteit en word je bewust van jezelf door te ervaren Infostand

De GrondToon helpt hooggevoelige en hoogbegaafde volwassenen om overprikkeling en onderprikkeling te hanteren en balans in hun dagelijks leven te realiseren.

Door het inzetten van muziektherapie en ervaringsgerichte oefeningen leer je stilstaan bij je signalen, je eigenschappen erkennen en ontdek je wat je nodig hebt voor jouw balans.
De inzichten en vaardigheden die je opdoet, dragen bij aan een passend zelfbeeld, groter zelfvertrouwen, positieve eigenwaarde en aan het voelen van vrijheid om te zijn wie je bent.

Muziek is mijn passie! Voor mij is het altijd dé manier geweest om emoties vorm te kunnen geven en te uiten. Zeker als ik niet onder woorden kan brengen wat ik van binnen voel, dan vind ik het fijn om achter piano te gaan zitten of een gitaar erbij te pakken. Bovendien geeft het muziek maken mij ook de nodige ontspanning en een moment voor mezelf.

Omgaan met prikkels heb ik altijd als een uitdaging ervaren. Regelmatig ben ik hierdoor vastgelopen. Rond 2003 heb ik voor het eerst over hoogsensitiviteit gelezen en daar herkende ik mezelf in. Vlak daarvoor had ik een burn-out gehad, maar wist toen nog niet dat dat mede samenhing met mijn gevoeligheid. Balans houden bleek ook daarna lastig. Pas toen ik wist dat hoogbegaafdheid bij mij een rol speelde en ik ook snel onderprikkeld kon raken, vielen mijn puzzelstukjes op z’n plaats en ontdekte ik wat ik nodig had om voor mijn balans te zorgen.

Mijn missie is om hooggevoelige en hoogbegaafde volwassenen te leren vanuit contact met zichzelf en het kennen van hun eigen waarde balans te vinden in hun dagelijks leven en zichzelf te zijn in de samenleving.
Iedereen is het waard om zichzelf te kunnen zijn en in zijn waarde gelaten te worden en dat begint bij jezelf.

Tijdens het Festival van Talent geef ik in de ochtend een de workshop “Herken 5 signalen van overprikkeling en onderprikkeling en voorkom dat je vastloopt”. Daarnaast ben je welkom bij de stand voor om te ontdekken en te ervaren!