Informatie, Advies & Speeddates - Inloopactiviteit Lokaal B02

Een kind is zoveel meer dan een cijfer…

Psychologie in de Klas onderzoekt, adviseert en coacht op het snijvlak van psychologie en onderwijs. Ook verzorgen we psychologielessen voor leerlingen en leerkrachten.

We zien veel (hoogbegaafde) kinderen die vastlopen op school. Intelligentieonderzoek (een cijfer) kan dan duidelijkheid geven. Waar hebben we het over, wat zijn cognitieve sterktes en zwaktes? Maar liever kijken we verder dan alleen het cijfer, want een kind is zoveel meer. Een cijfer zegt lang niet alles over het functioneren op school. Persoonlijkheid, gevoeligheden, executieve functies, werkhouding, sociaal-emotionele vaardigheden, coping-vaardigheden, locus of control… we zien het kind graag volledig.

Loop vrij binnen bij Psychologie in de Klas en bekijk de informatie of stel je vragen. Liever meteen even één-op-één advies? Schrijf je ter plaatse in voor een speeddate! Op vooraf aangekondigde tijden sluit het lokaal en kun je op inschrijving zonder aanwezigheid van anderen je vragen stellen aan Fieke de Leeuw, psycholoog en praktijkhouder Psychologie in de Klas.