Hoogsensitiviteit Begrijpen Workshop

Workshop 1 (11.00 - 12.00)

Zit je ook soms met je handen in het haar omdat je niet meer weet hoe je je kind verder kunt helpen? Heeft je kind iets nodig maar weet je niet wat? Begrijp je je kind niet altijd of reageert het zo anders dan jij zou verwachten?

Soms heb je als ouder het gevoel dat je niet meer weet hoe je je kind kunt helpen om een gelukkig, blij en vrij kind te zijn. Je merkt bijvoorbeeld dat hij gevoelig is voor drukte, licht, geluid, kleding, eten of muziek. Of dat hij soms zo in zijn fantasiewereld verkeert dat je even niet meer weet of hij nog wel met beide benen terugkomt op de wereld. Je maakt je zorgen over zijn gedrag, het gebrek aan vriendschappen, zijn woede-uitbarstingen en/of verdrietaanvallen. Zijn gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid leiden nog wel eens tot ruzies met andere kinderen, broertjes of zusjes, of jullie als ouder. En dat drijft je soms tot wanhoop. Soms weet je gewoon niet meer hoe je kunt reageren en hoe je je geduld kunt bewaren.

Herkenbaar? Hoe zou het voor je zijn om je kind hier beter in te begrijpen? Om te weten hoe je kunt reageren in bepaalde situaties? Welke reactie helpend is en welke juist olie op het vuur gooit? Dat je weer met vertrouwen in verbinding komt met je kind? Kom dan naar mijn Workshop Hooggevoeligheid Begrijpen.

Aan het einde van de workshop:
Heb je een aantal tips en tools in handen die je direct thuis kunt uitproberen
Heb je tips om anders met je sensitieve kind om te gaan
Begrijp je je sensitieve kind beter
Weet je wat je sensitieve kind nodig heeft en wat werkt (en wat niet)
Voel je je geïnspireerd om hier mee aan de slag te gaan
Weet je wat ik voor je kan betekenen en hoe we hier samen verder mee aan de slag kunnen gaan
In een twee uur durende workshop neem ik je mee langs de kenmerken van Hoog Sensitiviteit en hoe je je sensitieve kind kunt begeleiden. Meld je dan nu aan voor de eerste stap op weg naar meer begrip en kennis over je kind.