De succesformule Workshop

Workshop 2 (14.00 - 15.00)

De Superhelden Olivia Oogappel, Erik Eigenzinnige, Peter Perfectionist, Ulrike Uitsteller en Anna Angstige hebben voor jou hun Succesformule samengesteld.

Deze onderpresteerders hebben tips voor jou als leerkracht/begeleider om het kind te helpen bij het vlotter groeien in de talenten. Ze vertrekken van hun eigen ervaringen en tonen je hoe het kind hierin op weg kan geholpen worden. Hun tips zijn concreet en bedoeld voor de leerkracht/begeleider.

In deze lezing krijg je de Succesformule, je kan ook de handleiding en het werkboek Slim onderpresteren aanpakken, de basisschool editie (Desmet & Gevaert, 2019) inkijken en kopen met korting (als je dat wenst natuurlijk).

De methode Slim onderpresteren aanpakken werd ontwikkeld door Ophélie Desmet, Drs (Purdue Univ, VS) en Tania Gevaert, psychotherapeut en ECHA spec.in Gifted Ed. Op dit moment is deze methode in Amerika en Vlaanderen in testfase naar wetenschappelijke onderbouwing. De auteurs/ontwikkelaars hebben een zeer bruikbare handleiding geschreven voor leerkrachten/begeleiders om deze methode vlot in je (klas)praktijk te kunnen inschakelen. Hun doel is zoveel mogelijk kinderen te bereiken via jou!